Dolgozz velem

“Egy év múlva azt fogod kívánni, hogy bárcsak elkezdted volna ma”
Karen Lamb

Tudom, hogy egyedül is rengeteg mindent el tudsz érni…

…meg tudsz valósítani, hiszen számtalan lehetetlennek tűnő feladatot megoldottál már, de vajon meddig tartott?

Rövidítsd le!

Minden elvesztegetett napért kár.

Jelentkezz be egy konzultációra még ma!

Néhány fontosabb téma, amiben segíteni tudok neked:

  • Időgazdálkodás
  • Munka-magánélet egyensúly
  • Új Motivációk megtalálása
  • Életközépválság
  • Önszeretet, önbecsülés
  • Jövőkép, álom élet
  • Döntéshelyzet
  • Célkitűzés és megvalósítás

 

A coaching egy nagyon erőteljes, életet megváltoztató folyamat. Erre a változásra egyedül is képes lehetsz, óriási kitartással, ingyenes anyagokkal, rengeteg személyiség fejlesztő könyvvel, gyakorlattal és évekig tartó kitartással.

A saját tapasztalatomból mondom, hogy érdemes és kellene egy coach mindenki mellé. Nélkülözhetetlen egy támogató személy, aki a tudásával, tapasztalataival kívülállóként néz rá a problémáidra és kérdéseivel ráébreszt olyan dolgokra amire nem is gondoltál.

Ha valóban elszántad magad a változásra és egyetlen percet sem szeretnél már tovább vesztegetni akkor válassz az alábbiak közül.

Szolgáltatások

Life coaching

1 alkalom (90 perc)

Már egyetlen alkalom is óriási változást képest elindítani.
Ha még nem jártál coachnál és nem tudod neked való-e, akkor ezt válaszd. 
A konzultáció online történik skype-on vagy messengeren.
Amennyiben az első alkalom után tovább szeretnél dolgozni velem, abban az esetben kérheted az 5 alkalmas bérletet
és igénybe veheted a kedvezményes árat. 

Ára: 17 000Ft vagy 56 euro

5 alkalmas coaching bérlet

A coaching legjobb folyamatban, ha felismerted a problémát, de elakadtál akkor ezt válaszd!

Bérlet tartalma: 5 alkalmas life coaching ülés, mely skypeon vagy messengeren történik.

Ár: 85 000 forint vagy 280 euro
helyett most csak 75 000 forint vagy 250 euro
Megtakarítás:
10 000 forint vagy 30 euro megtakarítás!

VIP 12 alkalmas transzformációs coaching

az igazán tartós változáshoz ezt válaszd, főként, ha gyenge az önbecsülésed vagy ha fogalmad sincs merre indulj el!

Ára: 12 alkalom x 90 perc személyes támogatás messengeren vagy skypon, továbbá munkafüzettel és hanganyagokkal támogatlak.
204 000 Forint vagy 680 euro
helyett most csak 180 000 Forint.
24 000 forint megtakarítás!

Rólam mondták

“Hasonlattal kezdem. Van térképen Szegedről de Budapesten akarok vele tájékozódni. Sajnos nem megy. Hiába tudok térképet olvasni. Mindennapi életemben is eltévedtem. A “térképek “megvannak csak nem jó helyen használtam azokat. Gabriella vezetésével lassan kialakult, hogy hogyan ismerjem fel a jó “térképet”. Mutatott módszert mely segít a vágyak megvalósításában. Megmutatta az apró lépések értékét, a türelem erejét a vágyott cél eléréséhez. Rámutatott céljaink pontos megfogalmazásának fontosságára. Köszönöm szépen Gabriella!” Katona Tamás

Gabival egy véletlen folytán ismerkedtem meg, amikor ő keresett segítőket a coaching gyakorlásához. Nagyon érdekelt mi is lehet ez, milyen ha egy idegen tükröt állít eléd és szembesülsz saját magaddal! Megmondom őszintén nagyon nehéz.

Tudtam, hogy valamin változtatnom kell a jelenlegi életemben, mert éreztem, hogy többre vagyok képes mint amit most csinálok. A hogyant és a pontos utat nem tudtam.
Én ehhez kértem Gabi segítségét.
Máshonnan , más nézőpontból kellett elindulnom, mint ahogy azt én gondoltam. Össze kellett magam kapni, mert mélyről indultunk és lépésről-lépésre megtanultam, hogyan kell rendezni az életem és mi az irány ahova tartanom kell.
A tudatos tervezés, rendszerezés, az idő saját magamra az életem részévé váltak.
Köszönöm Gabi, hogy elindulhattam az utamon, aminek még csak az elején tartok, de kezd körvonalazódni, mi is az amivel nekem a jövőben dolgom van, mi az a szolgálat amit nekem tennem kell amire hivatott vagyok!
Ajánlom Gabit mindenkinek, aki nem tudja, hogyan tovább! Segítséget kérni nem szégyen, hanem bátorság.
A változás jön, megállítani nem lehet, a kérdés az, hogy te is vele változol-e?

Zsuzsanna

Júliusban kezdtük meg a közös munkát Gabival. A cél, amit kitűztünk az volt, hogy három hónap alatt megduplázom a klienseim számát. Akkor még nem igazán tudtam, hogyan is sikerülhet majd pont nekem…, de követtem Gabi útmutatásait és szívesen vettem tapasztalatait. Az én szakmámban a nyár uborkaszezon, de ennek ellenére az első hónap után négyszer annyi kliens jelentkezett be hozzám, mint egy évvel ezelőtt. A második közös hónapban is négyszer annyi volt a jelentkezés. Jelenleg a harmadik közös hónapunkat tapossuk és ez is emelkedő tendenciát mutat. Ezzel párhuzamosan az első tanfolyamom lesz az idei, ami teltházas lesz. Tavasszal még ugyanez a tanfolyam jelentkezés hiánya miatt elmaradt. A saját példámon át szívből ajánlom Gabit minden olyan embernek, aki javítani szeretne élete minőségen. Gabi segíteni fog Nektek is egy magasabb szintre emelkedni   magánélet és vállalkozás terén egyaránt.

Éva

A gyerekeim kiröpülése után ürességet, céltalanságot éreztem, gyakran adtam teret önkínzó gondolatoknak, ezért külső, objektív segítségre volt szükségem, hogy ebből ki tudjak lépni. A Facebookon találtam rá Gabi ajánlatára, aki az életközépi válság témában keresett klienseket. A coaching ülések alatt a vezetésével saját magamon dolgoztam. Olyan kérdéseket tett fel, amelyek előhívták a bennem rejlő válaszokat. A házi feladatok végzése alatt mélyen magamba kellett néznem, a sok gondolkodás, kemény szembesülések után fontos felismerésekhez jutottam. Gabi segítségével felismertem a gátjaimat, a régi, kártékony beidegződéseket, és tudatosítottam a leküzdésük módját, megtanultam jobban odafigyelni a gondolataimra és reakcióimra. Tanácsait beépítettem a mindennapjaimba. Sokat merítek az együtt töltött időből, értékesebbnek érzem magam, kiegyensúlyozottabbá és elégedettebbé váltam, vannak céljaim. Hálás vagyok a szakmai hozzáértéséért, segítőkész, értő figyelméért, elfogadásáért, kedves támogatásáért. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal.

Emese

“Bátran indultam neki a veled való munkával. De aztán rájöttem , hogy néha kellemetlen kérdések jöttek tőled, amire magamban meg mérges is voltam. De aztán rájöttem, hogy muszáj szembenézni önmagammal, akármilyen nehéz is. Szembesítettél sok dologgal kapcsolatosan es a vegen az is kiderul , hogy eddig nem igazan azt csinaltam amit igazabol is teljes bedobassal csinalnek es teljes szivembol. Erre ezek az alkalmak nagyon jo segitseget adtak Nekem. Kozben rajottem arra is , hogy bennem van minden ami a tovabbiakhoz szukseges az eletem jobba teteléhez ….ezt valoszinu egyedul sokaig tartott volna rajonni. Igy hat Koszonom szepen minden segitsegedet es orommel javasollak masoknak is. Hiszem latom, hogy sokunknak van erre szuksege :-)”

Ági

Kapcsolat

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.