Emlékezz ki vagy valójában

Modern coaching, amely a várakozásodat meghaladó változáshoz vezet

“Semmit sem lehet megtanítani egy embernek, csak segíteni, hogy felfedezze azt saját magában”

Galilieo Galilei

Rácz Gabriella vagyok life coach.


A szakterületem az életközép válság, amikor nem érzed jól magad a bőrödben, szeretnél boldog lenni, de nem tudod hogyan. Továbbá a munka- magánélet egyensúly, amikor úgy érzed ezer felé szakadsz és semmire sincs időd, de leginkább önmagadra nem. Amikor új célokra és motivációkra vágysz, de nem tudod hogyan találd meg azokat. Amikor változtatnál, de nincs önbizalmad, önmarcangolod magad és ez akadályoz az álom életed megvalósításában. Akkor is fordulj hozzám, ha van egy célod, de nem tudod hogyan érd el gyorsan és lendületesen. 

Szenvedélyesen szeretem, amit csinálok és az a küldetésem, hogy segítsek neked emlékezni, ki is vagy Te valójában. Ha emlékezni tudsz és leteszed a terheidet az életed elindul a változás útján, amit annyira vágysz és eltudsz érni bármit, amit csak akarsz.

100%-ban elkötelezett vagyok abban, hogy örömben éld az életed, lelki nyugalomban és a problémák helyett a megoldásokban gondolkozz. Tűzz ki bátran nagy célokat és én támogatlak a megvalósításban.

 Legyél ragyogó… Legyél több…. és a többit engedd el.

Life coaching

1 alkalom (90 perc)

Több információ
Már egyetlen alkalom is óriási változást képest elindítani.
Ha még nem jártál coachnál és nem tudod neked való-e, akkor ezt válaszd. 
A konzultáció online történik skype-on vagy messengeren.
Amennyiben az első alkalom után tovább szeretnél dolgozni velem, abban az esetben kérheted az 5 alkalmas bérletet
és igénybe veheted a kedvezményes árat. 

Ára: 17 000Ft vagy 56 euro

EZT VÁLASZTOM!

Szolgáltatások

5 alkalmas bérlet

Bérlet tartalma: 5 alkalmas life coaching ülés

Több információ

A coaching legjobb folyamatban, ha felismerted a problémát, de elakadtál akkor ezt válaszd!

Bérlet tartalma: 5 alkalmas life coaching ülés, mely skypeon vagy messengeren történik

Ár: 85 000 forint vagy 280 euro
helyett most csak 75 000 forint vagy 250 euro
Megtakarítás:
10 000 forint vagy 30 euro megtakarítás!

EZT VÁLASZTOM!

VIP 12 alkalmas transzformációs coaching

12 alkalom x 90 perc személyes támogatás

Több információ

Az igazán tartós változáshoz ezt válaszd, főként, ha gyenge az önbecsülésed vagy ha fogalmad sincs merre indulj el!

 

Ára: 12 alkalom x 90 perc személyes támogatás messengeren vagy skypon, továbbá munkafüzettel és hanganyagokkal támogatlak.
204 000 Forint vagy 680 euro
helyett most csak 180 000 Forint.
24 000 forint megtakarítás!

EZT VÁLASZTOM!

Rólam mondták

Hasonlattal kezdem. Van térképen Szegedről de Budapesten akarok vele tájékozódni. Sajnos nem megy. Hiába tudok térképet olvasni. Mindennapi életemben is eltévedtem. A “térképek “megvannak csak nem jó helyen használtam azokat. Gabriella vezetésével lassan kialakult, hogy hogyan ismerjem fel a jó “térképet”. Mutatott módszert mely segít a vágyak megvalósításában. Megmutatta az apró lépések értékét, a türelem erejét a vágyott cél eléréséhez. Rámutatott céljaink pontos megfogalmazásának fontosságára. Köszönöm szépen Gabriella!

Katona Tamás

A gyerekeim kiröpülése után ürességet, céltalanságot éreztem, gyakran adtam teret önkínzó gondolatoknak, ezért külső, objektív segítségre volt szükségem, hogy ebből ki tudjak lépni. A Facebookon találtam rá Gabi ajánlatára, aki az életközépi válság témában keresett klienseket. A coaching ülések alatt a vezetésével saját magamon dolgoztam. Olyan kérdéseket tett fel, amelyek előhívták a bennem rejlő válaszokat. A házi feladatok végzése alatt mélyen magamba kellett néznem, a sok gondolkodás, kemény szembesülések után fontos felismerésekhez jutottam. Gabi segítségével felismertem a gátjaimat, a régi, kártékony beidegződéseket, és tudatosítottam a leküzdésük módját, megtanultam jobban odafigyelni a gondolataimra és reakcióimra. Tanácsait beépítettem a mindennapjaimba. Sokat merítek az együtt töltött időből, értékesebbnek érzem magam, kiegyensúlyozottabbá és elégedettebbé váltam, vannak céljaim. Hálás vagyok a szakmai hozzáértéséért, segítőkész, értő figyelméért, elfogadásáért, kedves támogatásáért. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal.

Emese

Júliusban kezdtük meg a közös munkát Gabival. A cél, amit kitűztünk az volt, hogy három hónap alatt megduplázom a klienseim számát. Akkor még nem igazán tudtam, hogyan is sikerülhet majd pont nekem…, de követtem Gabi útmutatásait és szívesen vettem tapasztalatait. Az én szakmámban a nyár uborkaszezon, de ennek ellenére az első hónap után négyszer annyi kliens jelentkezett be hozzám, mint egy évvel ezelőtt. A második közös hónapban is négyszer annyi volt a jelentkezés. Jelenleg a harmadik közös hónapunkat tapossuk és ez is emelkedő tendenciát mutat. Ezzel párhuzamosan az első tanfolyamom lesz az idei, ami teltházas lesz. Tavasszal még ugyanez a tanfolyam jelentkezés hiánya miatt elmaradt. A saját példámon át szívből ajánlom Gabit minden olyan embernek, aki javítani szeretne élete minőségen. Gabi segíteni fog Nektek is egy magasabb szintre emelkedni   magánélet és vállalkozás terén egyaránt.

Éva

Batran indultam neki a veled valo munkaval.  De aztan rajottem , hogy neha kellemetlen kerdesek jottek toled, amire magamban meg merges is voltam. De aztan rajottem, hogy muszaj szembenezni onmagammal, akar milyen nehez is. Szembesitettel sok dologgal kapcsolatosan es a vegen az is kiderul , hogy eddig nem igazan azt csinaltam amit igazabol is relies bedobassal csinalnek es relies szivembol. Erre ezek az alkalmak nagyon jo segitseget adtak Nekem. Kozben rajottem arra is , hogy bennem van minden ani a tovabbiakhoz szukseges az eletem jobba tetelehez ….ezt valoszinu egyedul sokaig tartott volna rajonni. Igy hat Koszonom szepen minden segitsegedet es orommel javasolnak masoknak is. Hiszem latom , hogy sokunknak van erre szukseg 🙂

Ági

Kapcsolat